Home Workshops Agenda Workshops

Agenda Workshops

Agenda 2017

Workshop: Theedoos met 24 kadolabels in brocante stijltn Theedoos detail
We maken diverse leuke kadolabels die je kunt tentoonstellen in een decoratieve doos.
Wanneer: woensdag avond 27 september a.s.
Tijd: 19:30 uur tot 22:00 uur
Waar: Voetbalclus EHC Heuts Hoensbroek, Demstraat 13, 6431 TC Hoensbroek
Kosten: Euro 24,95 inclusief de benodigde materialen, kopje koffie en wat lekkers
Aanmelden kan tot en met 22 september a.s. via mail, facebook, app of telefonisch

Voor ons meest actuele aanbod verwijzen wij u graag naar onze Facebook pagina.

 

Wilt u meedoen met 1 van onze workshops of cropavonden? Meldt u dan vantevoren aan!
Dat kan via een mailtje naar  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , telefoontje of app naar telefoonnummer 06-17140176.
 U krijgt altijd een bevestigingsmail met het bedrag of aanbetaling van de workshop. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, is uw plek gereserveerd. Aanmeldingen worden verwerkt op datum binnenkomst. 
Het kan nl. zijn dat we voor sommige workshops maar een beperkt aantal plekken vrij hebben. 

Onder aan deze agenda staan de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Door het reserveren van één van onze workshops gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden, waaronder ook het afnemen van de gekozen workshop. Wij kopen hier nl. ook extra voor in.

Tijdens onze workshops willen wij je graag iets nieuws leren en een gezellige dag of avond aanbieden. Wij leren je graag hoe je iets moet maken. Natuurlijk mag je het geleerde naderhand zelf thuis namaken, dat is ook de bedoeling van onze workshops. Wij bieden je de diverse materialen hiervoor graag aan in complete workshoppakketten en/of losse materialen en gereedschappen.

Kun je niet op één van de geplande data? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een andere datum op een door ons gekozen locatie of eventueel bij jou thuis. Dit is mogelijk bij een deelname vanaf 6 personen. Heb je zelf geen groep van 6 personen? Wellicht dat er anderen zijn die graag mee willen doen en dat we zo samen toch tot een grotere groep komen. Neem voor meer info altijd vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een workshop gezien die wij in het verleden gegeven hebben of misschien heeft u zelf wel een idee van wat u graag zou willen maken? We horen het graag! Wij kunnen een workshopdag inplannen vanaf 4 personen. Vraag gerust naar de ruime mogelijkheden.


Betalings- en Annuleringsvoorwaarden inzake Workshops 

Wanneer u een workshop bij ons boekt, ontvangt u een factuur voor het complete bedrag van deze workshop. 
tn hanger met frame

Aanmelden voor een workshop verplicht u tot afname. Wij reserveren tenslotte een plek voor u en kopen hierop in. Iemand anders zouden wij misschien teleur hebben moeten stellen omdat er geen plaats meer zou zijn.

Indien u verhindert bent voor een workshop vragen we u ons dit zo snel mogelijk door te geven, zodat wij een afspraak kunnen maken dat u;
óf het pakket bij ons komt ophalen 
óf het pakket thuisgestuurd krijgt door betaling van de verzendkosten 
óf u laat iemand anders in uw plaats komen en geeft ons de naam door van diegene die we kunnen verwachten.
Indien u dus bij ons een workshop boekt en betaald, krijgt u dus altijd de workshop én beschrijving om deze thuis te maken bij een eventuele afmelding.

Last Updated (Saturday, 02 September 2017 20:46)

 
Hoofd Menu