Home Workshops Informatie Workshop

Informatie Workshop

Basis van de workshops
Wij bieden onze workshops in verschillende vormen aan.
Hieronder lichten wij kort toe wat hier onder verstaan wordt. 

1. Thema Workshop
Tijdens deze workshop wordt een speciaal onderwerp behandeld.

 

Halloween
cropdag600 2. Cropavond / -dag
Op deze avond / -dag kunt u samen met andere creatievelingen lekker aan de slag met uw eigen projecten waar u eventueel niet mee verder kunt en graag wat ideetjes en hulp bij wilt krijgen of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid. Tijdens deze avond wordt geen les gegeven. U heeft de beschikking over allerlei gereedschappen van Crea Divèrs, zoals bijvoorbeeld: stempels – Coluzzle – lay-out mallen – sjablonen – verf – eyelettool – heattool – distress inkt – embossing poeder en nog veel meer. Deze avonden / dagen zijn niet alleen voor de scrapbookers en kaartenmakers, maar voor elke hobby-ist die gezellig mee wil doen.
3. Workshop bij u thuis
Indien u binnen een straal van 20 km woont van Hoensbroek en zorgt voor minimaal 5 mensen, een plek om te knutselen en een kopje koffie en/of thee komt de rest allemaal vanzelf. De kosten voor deze workshop zijn afhankelijk van de soort workshop. Neemt u daarvoor s.v.p. contact met ons op.

kinderworkshop600

4. Kinderfeestje of kinderworkshop
Ook een workshopje voor een kinderfeestje geven wij met veel plezier. Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad aangepast aan de mogelijkheden van de kids. In overleg met u (en eventueel het kind) zorgen wij ervoor dat zij wat leuks gaan maken. De duur is ongeveer 2 uurtjes en prijzen kunnen variëren naar gelang van datgene wat men wil maken. Neemt u hiervoor contact met ons op. 

5. Bedrijfsfeestjes of een vrijgezellenavond
Deze behoren ook tot de mogelijkheden. Neemt u ook hiervoor contact met ons op.

6. Dagworkshop
Tijdens een workshopdag gaan we aan de slag met 3 tot 4 werkstukken, naar gelang de tijdsduur van de projecten. Wij starten in de ochtend en eindigen in de middag (doorgaans 16.00 uur). Op dit moment wordt de dagworkshop alleen nog gegeven voor het Scrapbooken. Tijdens deze workshop zijn drank, iets lekkers en de lunch, alsmede de benodigde materialen inbegrepen bij de prijs, tenzij anders aangegeven.
workshopdag600


 


 

 

 

 

 

 

Last Updated (Sunday, 24 March 2013 10:39)

 
Hoofd Menu